Her zaman Yalova halkı ile olmak isteyen Mustafa Pehlivan, ”Bizler halkımızın yanında olmak istiyoruz, onlarla birlikte hareket etmek istiyoruz. Bu inançla birlikte yola çıkıyoruz” dedi.

       ‘YTSO’ya Hayırlı Olsun ziyareti’

      Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerinden sonra göreve gelen Tahsin Becan yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştiren AK Parti Yalova İl Başkanlığı, bünyesindeki başkan yardımcıları ve yönetim kurulu ile birlikte katılım gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Yalova’dan bahsedildi.

       AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ‘’Yalova’nın artık kendisine bir model çizmesi, marka oluşturarak, bu yönde hareket etmemiz Türkiye’ye kendimizi tanıtmamız ve açılmamız gerekiyor. Yalova için çılgın projeler yapmamız lazım, Yalova’ya yakışır bir gelişim göstereceğimizden de eminim” dedi.

       Nezaket ziyaretinden dolayı ve diğer programlardan dolayı da ziyareti kısa tutan heyet, tebriklerini sunarak ayrıldılar.

       Her İlçemiz Bize Yakındır

       Yalova’nın Armutlu İlçesi Fıstıklı Köyü sorumlusu Sait Kurşun’ un oğlu Burak Tayyip Kurşun’un sünnet mevlidine katılan AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Başkan Yardımcıları Yaşar Demirel, Numan Yıldız teşkilatını yalnız bırakmadı. Armutlu ilçe Başkanı İbrahim Dönertaş ve Belediye Başkanı Mehmet Birkan’ın da katılım gösterdi. Kuran Tilaveti ile başlayan cemiyet, ilahilerle devam etti.

   AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Burak Tayyip Kurşun’a hediyesini vererek, Rabbim evliliğini de eriştirmesini ve hayırlı bir ömür geçirmesi temennisinde bulundu.

       Karanfil Şenlikleri Devam Ediyor

       Yalova Belediyesi’nin her sene düzenlediği karanfil şenlikleri bu sene de kaldığı yerden devam ediyor. Şenlikler bu sene Osman Gazi parkında düzenlenirken, açılışını Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan gerçekleştirdi. Açılıştan sonra kadınlarımızın sergilediği el emekleri stantları gezildi. AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan gezi sırasında, parti olarak destekledikleri sabun çiçekler standına uğrayarak buradaki bayanlarımıza tebriklerini iletti.

      Mustafa Pehlivan,“Bizler çiçek yerine hanımlarımızı desteklemek amacıyla sabun çiçek alarak ziyaretlere gidiyoruz. Hediyemiz sabun çiçeklerimiz oluyor. Her zaman üretimi desteklemeye devam edeceğiz”dedi.

       Yalova Üniversitesi Mezunlarını Verdi

       Yalova Üniversitesinin mezuniyet törenine davet edilen AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, başkan yardımcıları ile birlikte programa iştirak ettiler. Halk oyunları ile birlikte başlayan program, derece ile mezun olan öğrencilere ödül töreni ile devam etti. AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ da dereceye girmiş olan öğrencilere ödüllerini vererek, fotoğraf çektirdiler.

       MÜSİAD Konferanslarına Devam Ediyor

       “Milli Devletten Medeni Devlete” adlı programla sunum yapan Prof. Dr. Mustafa Özel’i getiren MÜSİAD, katılımı yüksek bir program yaparak, yeni süreçte Türkiye’nin durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

   Yaklaşık iki saat süren programın sonunda sunumu yapan Mustafa Özel’e çiçek verilerek bitirildi.

   Katılımcılar programdan memnun kaldıklarını söylediler.