AK Parti Yalova İl Başkanlığı Şaban Temüge Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde misafirlerini ağırladı.

  AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağtar, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş misafirlerini kapıda karşıladı.

  Bayramlaşma töreninin ardından AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar kısa bir konuşma yaptı. Herkesin bayramını kutlayan Bağatar, “Seçimden sonra görüşme fırsatımız olmamıştı. Bugün buraya geldiğiniz için, bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teker teker teşekkür ederim. Sizlerin de bildiği üzere önümüzde birkaç gün sonra önemli bir seçim var önümüzde; İstanbul seçimleri. Bu vesile ile İstanbul’da oy kullanan sevdiklerimize söyleyelim. Bizlerden desteklerini esirgemesinler” dedi.

  AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş de herkesin bayramını kutlayarak konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Büyükgümüş, ‘Hepimiz telefon rehberini gözden geçirelim’

   Herkesin bayramını kutladıktan sonra seçim sürecini değerlendiren AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Çok ahenkli bir çalışmayı geride bıraktık. İçimizde kalan bir uktedir. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeliğinde çoğunluk bizde olmasına rağmen Belediye Başkanlığı konusunda amaçladığımız, hedeflediğimiz noktaya ulaşamadık. 1 Nisan itibariyle çalışmalarımıza başladık. İstanbul Belediye Başkanlığı için seçim çalışmaları devam ediyor. Burada tüm teşkilat mensuplarına sesleniyorum. Lütfen hepimiz telefon rehberlerimizi gözden geçirelim, İstanbul’da hangi arkadaşlarımız var, onların bir dökümünü çıkaralım. Teşkilatımız ile birlik halinde çalışmalarımızı yürütelim” dedi.

Büyükgümüş, ‘Davaya küskünlük olmaz’

   Büyükgümü, “Her birimizin inisiyatif almamız lazım, sahada güçlü bir çalışma sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızı aramamızda fayda var. AK Parti inanmış kadrolardan oluşan sadece siyasi bir parti değil, siyasi bir harekettir, bir davadır. Özellikle vurgulamamız gereken nokta şu; küskünlükler, kırgınlıklar kişilere olur. Ahmet’e küskünlük olur; ama davaya küskünlük olmaz” dedi.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter