İftar’dan sonra sokak, mahalle ve köy gezileri düzenleyen AK Parti teşkilatı ilk olarak, Sugören Köyü’ne gitti.

       İftardan sonra yola çıkan heyet, Sugören Köyü’ndeki vatandaşlarla birlikte oturarak çay içtiler, sıkıntılarını dinlediler.

   Yöre halkı ile birlikte teravi namazını kıldıktan sonra Sugören Köyü’ndeki kahveleri gezen heyet, Sugören Köyü’ndeki caminin imamının emekli olduğundan dolayı, yerine kimsenin gelmemesi nedeni ile imamsız kalan cami için, Sugörenlilere müjdeli haber verdi.

   En kısa zamanda camiye imamın geleceğini söyleyen AK Parti teşkilatı, tek tek kahveleri dolaşarak, yörede bulunan esnafı gezdi ve herkesin Ramazan ayını kutladılar.

       Sugören Köyü’nden sonra Gazi Paşa caddesini gezen AK Parti teşkilatı, yoğun programın ardından dondurma yiyerek güne son verdi.

    AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan; “ Bizler Ramazan ayında programlarımızı daha da arttırıyoruz. Gece ikiye, bazen dörde kadar süren programlar ekliyoruz. Bundan da memnunuz, çünkü bizler halkın içinden bireyleriz. Herkesle aynı lokmayı paylaşıyor aynı suyu içiyoruz. Bundan da gocunmuyor tam tersine onur duyuyoruz. Ramazan ayı boyunca da programlarımız devam edecek. Yalova halkı da bunu görecektir.” Dedi.