AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Medyasından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

13 Ocak 2020’de yapılan toplantıda, Yalova’da yayın yapan yerel gazetelerin muhabir, sorumlu yazı işyeri, imtiyaz sahipleri, haber sitelerinin sahipleri, yayın basının temsilcileri ve kameramanlar katıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak ilk sözü alan Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol basın toplantısına katılım gösteren basın mensupları için anlamlı olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Yalova’ya yapılan yatırımlar hakkında bilgilerde bulunan Başkan Bağatar, Milletvekili Büyükgümüş ve Akyol’u basın mensupları soru yağmuruna tuttu. Yaklaşık 1.5 saat süren toplantının ardından toplantı son buldu.