Ziyaretler sırasında üyeleri oldukları odaların sorunlarından da bahseden İslam Doğan; “Herkesin sıkıntılarının olduğu gibi bizim de ufak tefek sıkıntılarımız oluyor önemli olan bu sıkıntılarımızı el birliği ile atlatmamızdır.” dedi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan konuşmasında gerçekleştirilen ziyaretlerin manasının belli olduğunu söyleyerek,“ Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin manası belli zaten ve göreceksiniz ki bu ziyaretlerimiz bir amaca ulaşacaktır. Gönlümüzü vermiş olduğumuz bir mücadelenin ürününü alacağız hep birlikte” dedi.

TUFAG AK PARTİYİ ZİYARET ETTİ

TUFAG başkanı Tamer Çınar ve yönetim kurulu üyelerini heyet halinde kabul eden AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, nezaket ziyaretinde bulunan dernek yönetimine teşekkür etti. Kültür ve sanat ile ilgili yapılan tüm faaliyetlerin toplum açısından önemine değinen Pehlivan, derneklerin işleyişleri itibariyle yapılarının ve faaliyetlerinin tamamen halka açık olması gerektiğini vurguladı. Sivil toplum kuruluşları ile siyaset kurumunun yapı ve işleyişi bakımından benzerlikleri olduğunu, nihayetinde ikisinin de amacının insana hizmet olduğunu ifade etti.

 AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın misafirperverliğinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden TUGAF başkanı Çınar, dernek yönetimi ve üyeleri adına gerçekleştirilen ziyaretin dernekleri adına önemli olduğunu ifade etti.