Çeşitli etkinliklerin, programların olduğu bu güzel kentte, AK Parti Teşkilatı davetleri reddetmeyerek katılım sağlıyor.

   AK Parti Teşkilatı, Yalova Belediyesi ve Kent Konseyinin ortaklaşa düzenlediği “MOSTAR’ dan 20 Yıl Sonra “adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

   Açılışa Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal ve Yalova Vali Yardımcısı, Bosna Hersek Arşivler Genel Müdürü de katılım sağladı. Sergide birçok eserin fotoğrafı vardı. Sergi Yalova halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

    AK Parti Yalova il Başkanı Mustafa Pehlivan “Bugünün ayrı bir önemi daha var bugün Srebrenitsa Katliamının yıl dönümü, böylesine önemli bir günde bu güzel serginin açılması ayrıca önemli. Türkiye olarak bu yapılanlara asla seyirci kalmayacağımızı da herkesin bilmesi gerekir.”Dedi.

Yalova Tut Elimden Derneği’nin İftar Programı Coşkulu Geçti

      AK Parti Yalova İl Başkanlığı Özürlüler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Güldane Kılıç’ın başkanlığında düzenlenen ve Tut Elimden Derneği üyesi AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı Ahmet İhsan Altunç’un da yer aldığı iftar programı yoğun ilgi ile karşılandı.

     Yaklaşık 300 kişinin katıldığı programa,  birçok kurum müdürleri, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları katılım sağladı.

      AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, “Tut Elimden Derneği, disiplinli bir şekilde çalışan nadir derneklerden bir tanesi, onların sayesinde herkese ulaşabiliyor ve yardım ediyoruz. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”Dedi.