Yalova’da yeni mekânlar açılıyor

       Yalova’nın tanınmış esnaflarından olan M. Sıddık Sarı, “Köz Izgara” adı ile yeni bir mekân açarak, Yalova’ya ufak da olsa yeni bir istihdam oluşturdu.

  AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yalova Milletvekili Temel Coşkun ile AK Parti Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal açılışa katıldılar.

    Hep birlikte açılışı gerçekleştiren heyet, işletme sahibi M. Sıddık Sarı’yı tebrik ettiler. AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun kısa bir konuşma yaparak, yeni yerin hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar nasip olmasını belirtti.

Safranyolu Camiinde Cenazeye Katıldılar

       Belediye Meclis Üyelerinden Rahmi Güzel’in amcasının oğlu Hilmi Güzel’in cenazesine katılan heyet, cenaze namazını kıldıktan sonra yakınlarına baş sağlığı dilediler.

    75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun Geleneksel Mantı Gününe Gidildi.

       Sporıum tesislerinde gerçekleştirilen bu özel güne, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal katılım gösterdiler. Neşeli ve güzel bir eğlence düzenleyen okul aile birliği, katılan dolayı heyete teşekkürlerini sundular. AK Parti Milletvekili Temel Coşkun konuşmasında, gençlerin önemli olduğunu, eğitime desteğimizin devam ettiğini ve Yalova’da birçok eğitim yuvasının da yapım aşamasında olduğunu belirterek bilgilendirme de bulundu.

Kutlu Doğum Programı Güzel Geçti

       Süleyman Bey Mahallesi’nin düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum programı Hayriye Hanım Camiinde düzenlediler.

    Düzenlenen etkinliğe katılan heyet, Kuran Tilaveti dinlediler.

    Heyet programdan memnun kalan Pehlivan, ‘Manevi duygularımıza bu kadar çok sahip çıkmamız ve unutmamamız çok güzel. Bu samimiyet ve içtenlikle bu ülke topraklarına hiçbir şey olmaz’dedi.

 

    AK Parti Gençlik Kolları Kutlu Doğum Haftası’nı Kutladı

     Kutlu doğum haftası münasebetiyle AK Parti Yalova Gençlik Kolları İl Başkanlığının organize ettiği gönüllerin efendisi için 1571adet gül dağıtıyoruz programı gerçekleştirildi.

     AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve Belediye Başkanı Yakup Koçal'ında katılımlarıyla Yalova esnafına ve halkına 1571 adet gül dağıtılarak kutlu doğum haftası kutlandı.

 Program 100 üniversite öğrencisiyle gerçekleştirildi.

     Yalova AK Parti Gençlik kolları başkanı Tolga Temel, ‘Âlemlere Rahmet  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa  (s.a.v) Kutlu Doğum haftası münasebetiyle üniversite teşkilatımızla Yalova esnafına ve halkına gül dağıtarak bu günü genç kardeşlerimizle beraber geçirmek ve genç kardeşlerimizin manevi hazlarının son derece yüksek olması bizleri ve teşkilatımızı son derece sevindirdi' dedi.