Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Yalova Hasteneler Birliği Genel Sekreteri olarak göreve geldigini günden buğüne çalışmalarnı hızlı bir tempo içerisinde yürüten Ahmet Altıner`e görevinde başarılarılar diledi. Aslan, Hükümetimizin sağlık alanında yaptığı yenilikler  tek kelimeyle bir devrim niteliğinde. Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı yeni yapılanmayla sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımız ve Yalova`mızın en iyi şekilde yararlanmasını hedefliyoruz. AK Parti, iktidara gelmeden önceden SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı gibi ayrımların bulunduğunu anımsatan Arslan, ''Şimdi ise hepsi sosyal güvenlik çatısı altında bir birimde toplandı. İsteyen, istediği yerde hizmet alıyor. Size yapılan bir anketin rakamını söyleyeyim, sağlık yine birinci sırada. Yani, halkın memnuniyeti noktasında hükümetin en başarılı icraatları içerisinde sağlık yüzde 68'le, yine birinci sırada'' diye konuştu.

Yeni birimin hastanelerin daha verimli çalışmasını sağlayacağını dile getiren Altıner, "Artık ilimizdeki hastaneler Genel Sekreterliğe bağlı olacak. Birlikteki mantık, sağlık hizmetinin daha iyi hale getirilmesi ve maliyetleri daha da azaltmak. Kurumlar arasındaki koordinasyon daha iyi sağlanacak.  Bu da, bürokrasi işlerinin daha hızla yapılmasını gerçekleştirecek" dedi.
Ziyaretten  duyduğu memluniyeti dile getiren Altıner, kendisini ziyaret eden  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ve yönetimine teşekkür etti.