Başkan Öztabak: ‘Huzurevi sakinlerimiz yalnız değiller’

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, ziyaretle ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, “AK Parti teşkilatı olarak bu ziyaretimizin oldukça anlamlı olduğunu düşünüyorum. Yaşlılık her insanın göreceği bir zaman dilimidir. Gönüllerimizde yer olduğunun göstergesi olarak bir heyet halinde Çınarcık Huzurevine bu ziyareti gerçekleştirdik. Büyüklerimizin gönüllerini aldık, şükran ve saygılarımızı sunduk. Burada 100’e yakın vatandaşımız hizmet alıyor. Onları unutmadığımızı kendilerinin bize emanet olduğunu biliyoruz. Bu günde kendilerinin yalnız olmadıklarını hissettirmemeye çalıştık. Bizlere bu ziyarette gönül kapılarını açan huzurevi yetkililerine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Fikri Demirel ise, “Yaşlılarımıza çok iyi bakılması gerektiğine inanıyoruz. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara bu hizmet imkanlar ölçüsünde devletimiz tarafından verilmektedir. Huzurevinde kalan yaşlılarımızın sadece onları ziyaret edecek ve sohbet edecek insanlara ihtiyacı var. Bu anlamda hepimiz onlarla vakit geçirerek ömürlerinin geri kalanında mutlu olmalarını sağlamak için küçük dokunuşlar yapabilmeliyiz” diye konuştu.

AK Parti teşkilatı huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ettikten sonra kendileri ile fotoğraf çektirdiler. Huzurevi çalışanları ile de bir araya gelen partililer bu kutsal görevde kendilerine başarılar ve kolaylılar dilediler.