Kampta seçim çalışmaları, teşkilatlanma, çözüm süreci, dış politika, anayasa çalışmaları, başkanlık sistemi gibi konuları kapsayan seminer tamamlanarak, başkanlar il ve ilçelerine döndü.

   Katıldığını seminer hakkında açıklama yapan Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, ‘Katıldığımız iki günlük kamp çok yoğun ve verimli geçti. İl, ilçe başkanları, genel merkez teşkilat mensupları arasında bir kaynaşma ortamı oluştu’ dedi.

Çelebi, ‘Genel merkezimizin ilk defa bu formatta yaptığı bu kamp artı ve eksi yönlerimizi görmeyi, daha verimli ve stratejik çalışma yöntemleri, kaynaşma ortamlarını bize sağladı. Özellikle son aylarda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’de çok büyük kararlara imza atarken riskleri de göze alarak radikal çözümler üretiyor. Hükümetimizin bu çalışmalarında bazen halkımızdan bize sorulan sorularda konuya vukufiyet kazanıp,  daha net açıklamalar yapabilmemiz noktasında yarar sağlayan bu seminerde, seçim çalışmaları ve teknikleri, yasal değişiklikler, teşkilat çalışmaları ve teşkilatlanma, anayasa değişikliği süreçleri, çözüm sürecinin akışı ve ülkeye sağlayacağı yararlar, dış politikadaki gelişmeler, başkanlık süreci ve Türkiye’ye sağlayacağı ivme gibi konularda başbakanımız, bakanlarımız, genel merkez yöneticilerimizce sunumlar aldık. Çok yararlı bir program oldu.

    AK Parti kurumsal bir parti olarak, en tepeden en alt kademeye kadar eğitime, bilinçli yöneticiler yetiştirme, tecrübelerin paylaşımını sağlayarak hızlı atılımları gerçekleştiren bir parti durumuna yükseldi. Özellikle teşkilat kademelerinde görev alan akipler öncelikle hizmeti, görev anlayışını gönüllülük esasına göre yaptığı için başarıda da zirveyi yakalayabilmektedir. Bu kamp da bunun özeti oldu’dedi.