İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde yapılan koordinasyon toplantısına Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Vali Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Rıfat Ataş, Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Adil Şencan, Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Ayşe Gemici, DSİ. 1. Bölge Müdür Yardımcısı Kenan Akyürek, İl Özel İdare Sekreteri Selim Karahan, Atatürk bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Yılmaz Boz, Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk, DSİ 13. Şube Müdürü M. Pelin Balcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Algan ve Meteoroloji Müdürü Ahmet İnci katıldı.

Yalova’daki çalışmaları aktardılar

Toplantıda ilk olarak DSİ 1. Bölge Müdür Yardımcısı Kenan Akyürek sunum eşliğinde kurumlarının çalışmaları ve devam eden projeleri ile ilgili bilgiler aktardı.

Ardından İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar da Yalova’nın tarımsal yapısı hakkında bilgiler aktardıktan sonra İl Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalar ile son 5 yıl da gerek Bakanlık, gerekse İl Özel İdare Destekli gerçekleştirdikleri projeler ve önümüzdeki yıllarda gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

Suat Parıldar’ın sunumunun ardından, Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Adil Şencan ve Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Ayşe Gemici de kurumlarının çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardıktan sonra Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı sunumları için kurum amirlerine teşekkür ederek gerekli notlarını aldığını, dile getirilen sorunların çözümü konusunda Bakanlık olarak gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.