Akkök Holding şirketlerinden Ak-Pa, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin düzenlediği ‘26. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde ‘Tekstil ve Hammaddeleri’ kategorisinde Aksa Akrilik adına gerçekleştirdiği 334 milyon dolarlık ihracat rakamıyla ‘Sektör Şampiyonu’ ödülünün sahibi oldu.

Törene katılan Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Berkman, ödülü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’dan aldı.

Sektör birincisi olarak TİM İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde aldıkları ödülden gurur duyduklarını belirten Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Berkman, “5 kıtada 50’den fazla ülkede 300’ün üzerinde müşteriye ihracat yapan bir şirketiz. 2018 satışlarımızın yaklaşık yüzde 54’ünü iç piyasaya, yüzde 46’sını ise dış piyasaya yaptık. Geçtiğimiz yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz ihracat tutarı 334 milyon dolar seviyesinde. Her yıl daha iyisini yapmak için hiç durmadan çalışıyoruz. Başarılarımızı böyle bir ödülle taçlandırmak bizim için mutluluk verici” dedi.