Yalova’nın sevilen simalarından Erkut Örs, geçirdiği kazana sonucunda ağır yaralandı. Konuyla ilgili Aksa Akrilik Kimya A.Ş.’den gelen yazılı açıklamada;”  25 Temmuz Pazartesi sabahı saat 09:35 sularında, fabrikamızın Üretim Müdürlüğü çalışanlarından Şarj Operatörü Erkut Örs, yüksekten düşme sonucunda iş kazası geçirmiştir. Yaşanan kazanın akabinde çalışma arkadaşımıza İş Yeri Sağlık Birimi  tarafından anında ilk müdahale yapılmış, ardından fabrikamızda hazır bulunan ambulansla önce Yalova Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne, daha sonra ise, Gebze Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Çalışma arkadaşımızın tedavisi  Gebze Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürmektedir.

 Gerçekleşen bu talihsiz olay nedeniyle Aksa Akrilik Ailesi olarak büyük üzüntü içerisindeyiz. Bu süreçte tüm gücümüzle değerli çalışanımızın ve ailesinin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.

 Aksa Akrilik olarak, üretim tesislerimizde bu tür kazaların yaşanmaması için tüm gerekli önlemleri maksimum düzeyde almamıza rağmen, maalesef bu tür üzücü olaylarla karşılaşabiliyoruz.

 Bu üzücü olayla ilgili detaylı incelemeleri de başlattığımızı bilgilerinize sunarız.

 Kamuoyuna saygılarımızla,

Aksa Akrilik Kimya A.Ş