Yalova – İzmit yolu üzeri Taşköprü Beldesinde bulunan şirketin hizmet binasında düzenlenen kutlama programına, AKSEL İş Sağlığı ve Güvenliği A. Ş’nin Yönetim Kurulu, müşterileri, tedarikçileri ve dostları katıldı.

 AKSEL İş Sağlığı ve güvenliği A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Z. Cüneyt Akyıldırım, bir yıl gibi kısa sürede 200’e yakın firma ve kuruluşlara hizmet vermekten onur duyduklarını ifade etti. Şirket bünyesinde şu an 28 kişiye istihdam sağlandığını belirten Akyıldırım, “bugün burada birinci yıl dönümümüzü kutluyoruz, çok hızlı geçti bir yıl. Sizler yanımızdasınız iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız çok teşekkür ediyoruz. iş sağlığı ve iş güvenliği alanında sizlere hizmet vermeye çalışıyoruz. ben 2000 yılından beri iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışma yürütüyorum. Bu 16 yıllık süreçte iyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu ve bugün aramızda uzun yıllar beraber çalışma yürüttüğümüz arkadaşlarımız var onlara da bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Bana büyük destek sağlayan aileme de teşekkür etmek istorum. Hep birlikte inşallah daha güzel günler olacak, kazasız belasız günler olacak inşallah, kadromuz her geçen gün daha çok gelişiyor. 28 kişiyi istihdam ediyoruz ev yaklaşık 200 firma ile çalışma sürdürüyoruz. Yeni bir yapılanma içindeyiz, artık tek ortaklı bir aile şirketi olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizimle kader ortaklığı yapan bütün iş arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Kafkasya Üniversiteler Birliği ile yapılan protokol ile çalışanların mesleki eğitim ihtiyaçlarına çözüm bulmayı hedeflediklerini söyleyen İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörü Sn. Osman Zaman, çeşitli kamu kuruluşları tarafından yapılan iş yeri denetimlerinden yüzlerinin akıyla çıktıklarını özellikle belirtti.

İş yeri hekimliği, iş güvenliği uzmanlığı, yardımcı sağlık personeli, tehlikeli madde danışmanlığı, LPG sorumlu müdürlüğü, işe giriş muayenesi tetkikleri, periyodik sağlık tetkikleri, pnömokonyoz okuyuculuğu, sertifikalı ilk yardım eğitimi, mesleki eğitimler, çalışma ortamı ölçümleri, risk değerlendirmesi, acil durum planlaması konularında müşterilerine hizmet veren Aksel İSG A.Ş. özellikle Yalova ve komşu illerin sanayisine katkı vermeye devam edecek.

OZAN SÖYLER