Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile Özel Aktif Hastanesi adına Halkla İlişkiler Müdürü Özge Şimşek'in imzaladığı protokolle, belediye çalışanları ve birinci dereceden yakınları ile belediye meclis üyeleri ve birinci dereceden yakınlarına, 2020 yılı için özel indirimler sağlandı.

Özel indirimler

İmzalanan protokolle Çiftlikköy Belediyesi personelleri ve meclis üyeleri ile birinci dereceden yakınları, 2020 yılında muayene, tahlil, röntgen, tetkik, fizik tedavi işlemlerinde özel indirimlerden faydalanacak.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, imzalanan protokolün hayırlı olması dileklerini ifade ederek; "Sağlık herkese lazım. Bu nedenle biz de ilçemizde bulunan hastanemizin bize sağladığı böyle bir imkandan çalışanlarımız faydalansın istedik. İmzaladığımız protokol, 2020 yılı sonuna kadar geçerli olacak. Çiftlikköy Belediyesi çalışanı olduğunu belirten tanıtım kartı ile hastaneye müracaat eden belediye çalışanlarını, belediye meclis üyeleri ve birinci derece yakınları olan annesi, babası, eşi ve çocuğunu kapsıyor" dedi.