AKYOL İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol açılış konuşmasında Premium LOFT hakkında bilgi vererek hedefledikleri ilkeler hakkında bilgiler verdi.

AKYOL İnşaat Lansman açılışına, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP İl Başkanı Ertan Şener, MHP İl Başkanı Hasan Topçular katıldı.

Akyol yaptığı açılış konuşmasında; ‘’Bugün açılışını yapmış olduğumuz satış ofisimizde aynı zamanda reaksiyon alanımızın siz değerli misafirlerimizi ailecek ziyaret edecek bir anı olarak tasarladık. Yaşadığımız çevreyi değiştirmek ve güzelleştirmek üzere uzun soluklu olarak çıktığımız bu yolda ihtiyaçlarımızı düşünerek tasarlanan Premium LOFT projemizin beğeninize sunuyoruz. AKYOL İnşaat’ın temel bir anlayışı var bu anlayış; iyi değil en iyisi olmak, farklı değil en farklısı olmak, başarılı değil en başarılı olmak güvenli huzurlu ve sağlıklı bir ortamda sevdiklerimizle birlikte yaşayabileceğimiz yaşam alanları inşa eden AKYOL İnşaat’ın başarısındaki en temel etken ise müşteri memnuniyetini ise öncelikli ilke olarak benimsemesidir.

Lansmanı gerçekleşecek Yalova’nın yaşam merkezinin Gaziosmanpaşa Mahallesinde yükselen Premium LOFT konsepti, nitelikleri sunacağı olanaklarıyla örnek teşkil edecek bir proje olma özelliği taşıyor.

AKYOL İnşaat, Yalova merkezdeki yatırımlarını ülke çapında genişletmeyi hedefliyor. Her şey bir hayalle başladı, en iyisini gerçekleştirme idealimiz bizi yalnızca bir inşaat yatırımı yapmaktan çok ötelere taşıdı. Bugün AKYOL inşaat olarak en üst düzey konfor ve kalitenin buluştuğu Premium LOFT projesini sizlerin beğenisine sunuyoruz’’ diye konuştu.

Proje Mimarı Hayati Küçük; ‘’Premium LOFT’a başlarken tasarım sürecinde özellikle şunu düşündük, geniş bir aile olarak çocuk, anne-baba, dedeler hepimiz neye ihtiyacımız varsa Premium LOFT projesinde onu ele alalım dedik ve üç nesle de hitap edecek tüm ihtiyaçlarımı yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına ticari alanlardan market fırın gibi tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacağımız yaşam alanlarımızı düşündük 277 adet konuttan oluşan şu an 16 bloktan oluşan 36 dönümlük bir arazide gerçekleştirdik. Geliştirmekte olduğumuz yeni projelerde olacak bundan sonra birlikte. Ben AKYOL markasının daha yerlerde sadece Yalova’da değil ülke çapında da çok büyük projelere imza atacağına inanıyorum’’ dedi. Haber/Fotoğraf: Kader Sarıgül