Sosyete Pazarı Yalova’da da hizmet vermeye başladı

2010 yılında kurulan, kurulduğu günden bu yana Çiftlikköy ve Adapazarı başta olmak üzere, vatandaşa kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla buluşturmayı başaran, bölgesine hareketlilik getiren ve her kesimden esnafa katma değer sağlayan S. S. Sosyete Pazarı Kooperatifi, Başkanı Murat Balkaya ve 9 kişiden oluşan yönetimi Yalova’da da hizmet vermeye başladı.

Adnan Menderes Mahallesi’nde, iki ay önce hizmete başlayan Sosyete Pazarı’nda 111 tane esnafın çeşitli ürün sattığını söyleyen Akyol, bu esnafların %50’nin de Yalova’da ikamet eden esnaflardan olduğunun altını çizdi.

Sosyete Pazarı esnafının %50’si Yalovalı

Akyol açıklamasında birçok önemli konuya değindi; ‘Sosyete Pazarı’na gelen tüm ürünler kaliteli, ihraç fazlası ürünlerdir. Yoğun olarak, giyim üzerine faaliyet gösteren bir pazarız.

Sosyete Pazarı kurulduğu her yerde halkımız tarafından taktir görüyor çok seviliyor.

Yalova’da Adnan Menderes Mahallesi’nde iki ay önce hizmete giren Sosyete Pazarı ile Yalova Pazarcılar Odası Yönetimi arasında ufak bir sıkıntı yaşandı. Yalova’da özellikle tekstil üzerine bir oda yok. Yalova Pazarcılar Odası hem tekstil, hem gıda işi yapan esnaf bünyesinde bulunduruyor. Pazar açtığımız il ve ilçelerde halka hizmet ediyoruz ama maalesef bazı oda yönetimleri bizi istemeyebiliyorlar.

Kooperatifimiz Yalova Belediyesine bağlı Hizmet A.Ş. ile anlaştı. Anlaştığımız şirket ile şu an için bir sıkıntımız yok. Yalova Belediyesi’nin, Yalovalı esnafından da Sosyete Pazarında tezgah açması önerisine evet dedik.


 

İhraç fazlası yeni ve ucuz ürünlerle hizmet veriyoruz

Sosyete Pazarı’nın avantajı, İstanbul’da ki esnafımızın her gün ihraç fazlası ürünleri olduğundandır. Yeni ürünleri çok daha uygun fiyat avantajlarıyla Yalova, Çiftlikköy ve Adapazarı’nda hizmete sunuyoruz.

Halkımız, Yalova’da da Çiftlikköy’de de, Adapazarı’nda da bu yüzden bizi tercih ediyorlar. Her bütçeye göre ürünlerimiz mevcut. 5 TL’den 500 TL’ye kadar bir fiyat aralığı var.

Çiftlikköy Sosyete Pazarı’nda 10 yıldır hizmet veriyoruz; ekonomik durumu iyi, alım gücü yüksek olan müşterilerimiz de, bütçesi kısıtlı olan müşterimiz de gelip alışverişlerini rahatça yapabiliyorlar.

Çiftlikköy Sosyete Pazarı şu anda ilçe pazarı olmayı aştı, çeşitli illerden, ilçelerden esnafı olan müşterisi olan bir pazar haline geldi.

Çiftlikköy Sosyete Pazarı’na Bursa Orhangazi, İznik ve Gemlik’ten, Kocaeli’nin Gölcük ve Karamürsel ilçelerinden, Yalova Çınarcık başta olmak üzere diğer ilçe ve beldelerden gelen müşterilerimiz var. İlçe, ekonomik anlamda da, sosyal anlamda hareketlilik kazandı.

Örneğin; Yalova Çiftlikköy’e şehir dışından gelen esnafımız, Yalova’da konaklıyor, lokantalarında yemek ihtiyaçlarını karşılıyor, kıraathanelerde çay içiyorlar, ilçeye canlılık sağlıyorlar. Aynı etkiyi, Yalova Adnan Menderes Mahallesi’nde yeni hayata geçen Sosyete Pazarında da yapmak istiyoruz.

Yalova halkına teşekkür ederiz

Biz, S.S. Sosyete Pazarı Kooperatifi olarak, Yalova halkına hizmet için Adnan Menderes Mahallesi’nde geldik ve bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza da hizmet etmek istiyoruz. Bütün devlet kurumlarına teşekkür ediyoruz, desteklerini bekliyoruz. Yalova halkına teşekkür ederiz’ şeklinde konuştu.