Öğrencilerin yabancı dillerini en yüksek seviyede öğrenebilmeleri için bu tür etkinliklerin öneminden bahseden İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğrencileri sosyal hayata hazırlamak ve öğrendiklerini pratiğe dökme adına hem eğlenceli hem de uygulamalı olarak hayata geçirilen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Her okul ziyaretinde öğretmenlerle istişare ve değerlendirme toplantısı yapan Müdür Ali Tosun, geleceğimize yön verecek 2023 Vizyonumuzun, müfredatı bilgiden beceriye, beceriden görgüye taşımayı hedeflediğini söyledi.

Müdür Ali Tosun; “Nesiller yetiştiren nesillere yön veren siz öğretmenlerin liderliğiyle; eğitim öğretimin kalitesini arttırmak adına hedefler belirleyip, sinerji oluşturup, mesleki teknik eğitim çerçevesinde yürütülecek  yenilikçi projeler üretelim. 21.yüzyıl becerilerine ilişkin farkındalık sağlayacak şekilde sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler yapalım. Böylelikle millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi çocukların yaşantılarında inşa etmelerini sağlayacağız.

Geçen yıl uyguladığımız ve desteklediğimiz 2 projemiz bakanlık ödülü aldı. Bu yıl da uygulayacağımız ve hayata geçireceğimiz yeni projelerle öğrencilerimizim mesleki gelişimlerini destekleyeceğiz.” dedi.