Yalova Bursa yolu üzerinde inşa edilen Altan Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

   Açılışa Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, YTSO Başkanı Tahsin Becan, İstanbul eski Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, CHP Belediye Başkan aday adayları Vefa Salman ve Mehmet Gürel ile çok sayıda davetli katıldı. Merkezin açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Ardından davetlilere işletmeci Nuri Altan tesisle ilgili bilgi verdi.

   Yalova'nın en büyük kongre merkezi olma özelliğine sahip Altan Kültür Merkezi 5 bin metre kare alan üzerinde bin 600 metre kare kapalı ve 3 bin 400 metre kare açık tesise sahip. Kapalı alan aynı anda bin kişiye hizmet ede bilen Yalova'nın en geniş alanı olma özelliğine sahip. Bu anlamda tesis Yalova'nın en büyük İstanbul hariç Marmara Bölgesinde yer alan yerde ki en geniş kapasiteli bir kaç merkezden birisi durumunda.
  Altan Kültür Merkezi düğün, sünnet, nişan gibi organizasyonların yanında toplantı, kongre gibi kurumsal organizasyonlar içinde kullanılabilecek. Aynı zamanda restoran ve serpme köy kahvaltısı hizmeti de verecek işletme çok amaçlı bir kompleks olarak göze çarpıyor
.