Altınova Belediyesi çalışanları, Başkan Dr. Metin Oral’a sürpriz yaş günü kutlaması yaptı. Yaş günü pastasını kesen Başkan Oral, çalışanlarına teşekkür etti. İlçedeki esnaflar da Başkan Oral’a sürpriz yaş günü pastaları kesti.

İlk kutlama itfaiyeden

Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ilk sürpriz yaş günü kutlaması Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği personelinden geldi. İtfaiye binasında düzenlenen sürpriz kutlamaya Altınova Belediye Meclis üyeleri Birol Bayram, Hasan Karabacak ve Şaban Cineviz, ALBEL Genel Müdürü Temel Baş, Fen İşleri Müdürü Yük. İnş. Müh. Kubilay Karaca, Çevre Mühendisi Çağrı Gürol, Temizlik İşleri Sorumlusu Selim Sesli ve itfaiye personeli katıldı. Yaş günü pastasını kesen Başkan Oral’a İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu araç yangın söndürme tüpü hediye etti.

Makamda pasta kesti

Başkan Oral’a ikinci kutlama ise Altınova Belediyesi çalışanları tarafından başkanlık makamında gerçekleştirildi. Belediye personeli Başkan Oral’ın yaş gününü pasta keserek kutladı. Buradaki kutlamaya Başkan Oral’ın eşi Yasemin Oral da katıldı.

Pastayı kesti

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, doğum günü kutlamasında duygusallığını gizleyemedi. Başkan Oral, “Çalışma arkadaşlarıma bu güzel günde yaptıkları sürprizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah nice doğum günlerinde hep bir arada oluruz” diye konuştu.

Esnaftan kutlama

Öte yandan Başkan Oral’ı iş yerlerine davet eden ilçe esnafı da Başkan Oral’ın yeni yaşını kutlayarak pasta kestiler. Belediye personeli ve vatandaşlarla birlikte büyük bir aile olduklarını ifade eden Başkan Oral, “Doğum günüm için arayan, mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum. Desteğiniz, sevginiz bana güç ve mutluluk veriyor.  Rabbim, bana Altınova’ya hizmet etme, sizlere hizmetkâr olma şerefi nasip etti. Bu onur benim en değerli hediyemdir. Sizde bu sevgi, bizde bu yürek oldukça inşallah çok daha büyük işler başaracağız. Sağ olun, var olun” diye konuştu.