Yeni hizmete giren vidanjörle birlikte Altınova Belediyesi araç parkını yenileyerek, daha da güçlendirmiş oldu.

Altınova Belediyesi önünde yapılan törene; AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetimi, il genel ve belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, idare amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Oral, ’’2018 yılı Altınova’da turizm ağırlıklı olacak’’

Altınova’da yeni projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’nin yapım ihalesi bu ay sonunda yapılacak. 2018 sonu ya da 2019 başında bitmiş olacak. Yine Kuş Gözlem Kulemizin birisi tamamlandı, iç donanımı yapılıyor. İkinci Kuş gözlem kulemizi de 2 ay sonra tamamlanmış olacak. Altınova olarak bu yılı Turizm ağırlıklı geçireceğiz. Tüm hizmetlerimizde bize destek ve katkı sağlayan Milletvekilimize, kaymakamımıza, il başkanımız ve ilçe başkanımız ile yönetimlerine, belediye meclis üyelerine ve çalışanlarımıza teşekkür ederim. Yeni aracımız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Törende söz alan AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, her geçen gün ilçeye yeni bir hizmetin geldiğini ifade ederek, “Belediye Başkanımız ve ekibini kutluyorum” dedi. 

Demirel, ’’Altınova da ki hizmete vesile olmaktan çok mutluyuz’’

Gerçekleşen törende söz alan AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel Altınova’da hizmete yönelik törenlere çok alıştıklarını söyleyerek, “İstemek, istemeyi bilmek çok önemli. Altınova Belediye Başkanımız Metin Oral, bakanlarımıza ihtiyaçlarını, isteklerini, projelerini bildiriyor. Biz de bu taleplerin takipçisi oluyoruz. Altınova her geçen gün gelişip büyüyor. Kısa süre sonra Altınova Yalova’nın en büyük ilçesi olacak. Biz hizmete vesile olmaktan çok memnun ve mutluyuz. Herkes elele vererek hizmete katkı sağlıyor. Ben teşekkür ediyorum” dedi.

Altınova Kaymakamı Zafer Engin, yeni aracın hayırlı olmasını dileyerek, “Bizlere bu güzellikleri yaşatan Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

Hizmete giren 2018 model, 8 ton kapasiteli, su emmeli ve su boşaltmalı vidanjör ile Altınova Belediyesi’nin araç parkı daha da güçlenmiş oldu. Konuşmaların ardından vidanjör aracı dualar eşliğinde kurban kesilerek hizmete sokuldu.