Demirel, “Yurt 5 yıldızlı otel konforunda”

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar tarafından inşaat alanında karşılanan Milletvekili Fikri Demirel ve beraberindekiler bölgeyi gezerek bilgi aldılar.

200 Yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu İnşaatını da ziyaret eden AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel binanın çok modern olduğunu belirterek, öğrenci yurdunun 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade etti.

Demirel, “Bitimine az bir süre kalan öğrenci yurdumuzda kalacak öğrencilerimizin sportif faaliyetler ve etüt çalışmalarını gerçekleştirmek adına herşey çok güzel tasarlanmış.Öğrenci yurdumuzun inşa edilmesinde ve ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Oral, teşekkür etti
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Altınova Kız Öğrenci yurdunun önümüzdeki aylarda açılışını yapacak. Bu eserlerin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan ilgili bakanlıklarımıza, Milletvekilimiz Fikri Demirel’e, AK Parti İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak’a, İlçe Başkanımız Hasan Zafer’e ve parti teşkilatlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.