Osmangazi Köprüsü, İstanbul- İzmit Otoyolu üzerinde bulunan hizmet tesislerinde yer alan alışveriş, dinlenme ve eğlence alanları otoyolun ilk etabının açılışıyla hizmet vermeye başladı.  Otoyol İşletme  ve Bakım  A.Ş. Pazarlama Yöneticisi N. Özge Çimen, Yalovalı Basın mensuplarıyla bir araya gelerek Osmangazi Köprüsü, İstanbul- İzmit Otoyolu üzerinde bulunan  Oksijen AVM’lerle ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi. Altınova Oksijen 14 ( Altınova O14) de faaliyet gösteren Menemenci Alaattin’de gerçekleşen basın toplantısına Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş. Pazarlama Yöneticisi N. Özge Çimen, Menemenci Alaattin işletmecisi Ali Sarı, Ajans Beno sahibi Ahmet Sümer ve basın mensupları katıldı.

 

“Otoyol’da 33 Oksijen AVM”

Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş. Pazarlama Yöneticisi N. Özge Çimen, köprü ve otoyol ile ilgili brifingin ardından Osmangazi Köprüsü, İstanbul- İzmit Otoyolu üzerinde hizmet veren alışveriş, dinlenme ve eğlence alanlarının bulunduğun OKSİJEN AVM’lerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Son derece hassas davranarak marka seçimlerine dikkat ettiklerini kaydeden Çimen, Oksijen noktalarında bulunan her firmanın büyük bir titizlik sonrasında faaliyete başladıklarını kaydetti.

Şuan otoyolun 58 kilometresinin aktif olduğunu kaydeden Çimen,” 2018 yılı itibariyle de otoyolun tamamının tamamlanmasıyla yol tamamen yaşayan bir yol olacak. Belki bu tarihe kadar beklemeyeceğiz Aralık ayı itibariyle Bursa yolunun da açılmasıyla otoyol şuandakinden daha da faal bir yol olacak. Altınova Oksijen 14 hizmet bölgemizde biz sadece iki fenomen işletmeyi yerleştirdik. Menemenci Alaattin ve Kosova Köftecisi hizmet veriyor. Buraya başka hiçbir marka gelmeyecek. 33 tane Oksijen AVM’miz olacak biz şuanda 5 tanesini aktif hale getirdi. Aralık sonuna kadar 6 tane daha Oksijen AVM’miz hizmete girecek.

Otoyolun hemen başında köprüye girmeden Gebze/Dilovası O3 Oksijen AVM var.  İstanbul’a en yakın nokta olmasından dolayı burada süpermarketle de hizmet verilmektedir. Altınova O14 ve Orhangazi 037 Oksijen AVM perakende alanları faaliyet göstermektedir. Gebze/  Dilovası’nda olduğu gibi bu noktalarda da özel yollarda çevre halkının ulaşımı en iyi şekilde planlanmaktadır. İstanbul- İzmir Otoyolu, Türkiye’nin ilk akıllı otoyolu olacak ve yol boyunca açılacak Oksijen AVM’lerle birçok yeni yaşam alanında da ev sahipliği yapacak” dedi.

 

Basın toplantısının ardından Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş. Pazarlama Yöneticisi N. Özge Çimen, Menemenci Alaattin işletmecisi Ali Sarı, Ajans Beno sahibi Ahmet Sümer; Menemenci Alaattin ve Kosova Köftecisi’ni basın mensuplarına gezdireren Altınova O14 hakkında bilgiler vererek basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.