GOTİK yapı tarafından projelendirilen Hz. Yusuf Camii, Demirtürk şirketi tarafından inşa edilecek. Caminin temeli, 4 Mart 2013 Pazartesi günü törenle atılacak.
     “YARDIMLARI BEKLİYORUZ”
  Cami inşaatıyla ilgili bilgi veren Hz. Yusuf Camii Yaşatma Derneği 2. Başkanı Müslim Bulut, “Altınova Cumhuriyet mahallesinde Diyanet Vakfına ait olan Hz. Yusuf Camii Yaşatma Derneği’nin başlatmış olduğu caminin altyapı imar ve zemin etüdü, aplikasyonu zemin güçlendirmesi tamamlandı. Camimizin temeli, 4 Mart tarihinde atılacak. Stadyum yolu üzerindeki Hz. Yusuf Cami’sine tüm halkımızın yardımlarını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın yardımlarının Allah katında kabul olmasını niyaz ederim” dedi.
TEKNİK ÖZELLİKLER
    Bulut, “3 katlı olacak olan cami 950 metrekare olacak. Bodrum katında yönetim odası, kütüphane, kura eğitim odası ve sergi salonu yer alacak. Zemin ve 1. kat cami olacak. Caminin yanına ise, 813 metrekareli alana öğrenci yurdu, kuran kursu ve lojman binası yapılacak. Bu binanın bodrum katında yemekhane ve kütüphane, zemin katında, 4 sınıf ve 2 hazır ezber odası yer alacak. 1. Katta 30 kişilik öğrenci yurdu ile idari birimler olacak. 2. Katta ise, 2 adet lojman bulunacak’’ dedi.