Araç teslim törenine; Vali Muammer Erol, Yalova AK Parti Milletvekili Meliha Akyol, Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Armutlu Kaymakamı Abdülselam Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri ve Parti Başkanları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Yalova İl Özel İdaresi Genel Sektreteri Selim Karahan, selamla konuşmasından sonra; “Elimizde 31 adet iş makinemiz mevcut idi. Bunların da sezon ortasından arızalanmaları işlerimizi sekteye uğratıyordu. 2 kamyon, 1 silindir ve 1 grayderi de envanterimize ekledik ve 35 adet iş makinemiz oldu. Yeni iş makinelerimiz gelmeden önce 2000 saat iş üretiyorduk. Yeni makinelerimiz ile de 3400 saat iş üreteceğiz. B uda hemen hemen 2 milyon 897 bin liraya mal ettiğimiz bu makinelerin 3 yılda kendini amorti etmesi anlamına geliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Karahan’ın konuşmasından sonra açılış için İl Müftüsü Turgut Açari dua ettirdi. Açılış gerçekleştirildikten sonra davetlilere çeşitli ikramlar sunuldu.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Öztürk