Ziyaretlerde, Federasyon yöneticileri Berrin Gürleyen, Fikret Türk, Lale Dondurmacı ve Mustafa Danacı da hazır bulundu.

   Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile görüşme yapan Arslanhan, Kocaeli ilindeki engellilerin sıkıntıları ve yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

              Arslanhan, ‘Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın, engelli camiasına gösterdiği ilgiden oldukça memnun kaldık. Kocaeli Valiliği ve federasyonun işbirliğiyle, Kocaeli ilinde Ekim ayında, sempozyum yapmak için gerekli çalışmaları başlatma kararı aldık. Özellikle ergoterapi ve fizik tedavi ana temalı sempozyum başta engelli ve aileleri olmak üzere bu konuda çalışan herkes için faydalı olacağına ve bu alanda ülkemizde fazla bir çalışma yapılmaması nedeniyle söz konusu sempozyuma ilginin yoğun olacağına inanmaktayız. Spastik Çocuklar ve Erişkinler Dernekleri "Cerebral Palsy" Federasyonu olarak Ülkemizde yaşayan 9 milyon engellinin sesi olmaya devam edeceğiz’dedi.

      Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneğini de ziyaret eden Arslanhan ve yönetim kurulu, Kocaeli'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

        Engellilere istihdam amaçlı açılan matbaacılık kursunu da ziyaret eden Arslanhan ve beraberindeki heyet, kursiyerlerle kurs hakkında uzunca sohbet etti.