İşletmesinde “Askıda Yemek” uygulaması başlatan Murat Civelek, hayırsever vatandaşlara ihtiyaç sahipleri için yardım çağrısında bulunurken, diğer işletmelerden de yardıma ortak olma çağrısında bulunuyor.

Yardım eli uzatmaya çalışıyor

Salgınla birlikte yaşanan zor günlerde Türk milletinin ne kadar yardım sever olduğunu bir kere daha ortaya konuyor. İzmit Yalova Yolu E881 Karayolu üzerinde Altınova İlçe Merkezi’nde faaliyet gösteren Karadeniz Pide ve Pizza Sahibi Murat Civelek, işletmesinde başlattığı “Askıda Yemek” uygulamasıyla hayırsever vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya çalışıyor. Civelek, bu hareketiyle de takdir topluyor.

“Çorbada tuzumuz olsun istedik”

Yunus Emre’nin “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” sözünde yola çıktıklarını ifade eden Murat Civelek, “En büyük destekçim annem oldu. Hepimiz toplum için gücümüz yettiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Biz de Karadeniz Pide ve Pizza olarak en iyi yaptığımız iş üzerinden ihtiyacı olanlara nasıl destek oluruz diye düşündük ve çorbada tuzumuz olsun istedik. Altınova İlçemiz ve çevresinde yaşayan ihtiyaç sahibi dostlarımız için ‘Askıda Yemek Var’ projesini başlattık. Duyarlı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Uygulamamıza destek veren herkese de teşekkür ederiz” diye konuştu.