Aslan, ‘Siyaset yapanların hizmetleri ile gündeme gelmeleri halkımız tarafından kabul görmektedir, başkası üzerinden gündem oluşturma çalışmaları bir siyasetçinin vizyon yoksunluğudur. MHP il başkanı Topçular’ın söylediklerinin, ağzından çıkan hakarete ve küfre dayanan sözlerinin gazetelerde ve internet medyasında yer almasına hayret ediyorum.

Toplumumuzun ahlaki değerlerinden uzak, gençlerimizi ve toplumu rahatsız edici bir üslupla yaptığı konuşmalar ve değerlendirmelerle kime, neyi ispatlamaya çalışmaktadır? Ayda birkaç kez gazetelerde ve manşetlerde gayri ahlaki sloganları ile siyasete ve Yalova’ya ne katkı sağladığını düşünmektedir?’dedi.

    Aslan, ‘Herkesi sorgularken, önüne gelene laf atarken, kimseyi beğenmezken, özeleştiri yapmakta mıdır?  Bugüne kadar il başkanı Topçular’ın yapılanı beğenmemekten, kendisi gibi düşünmeyeni kötülemekten başka bir maharetini henüz görmedik. Ama geçen gün yaptığı açıklama ile gördük ki, yapılanları sahiplenmeye de başlamış. Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED Genel Müdürlüğünde yapılan VOPAK’ın nihai değerlendirme toplantısına bile katılmayan MHP il başkanı, bugün VOPAK’ın engellenmesini de sahiplenebilmiştir. Her gün bir yeni hizmetin kazandırıldığı Yalova’da neyin yapıldığını soran Topçular, sanırım gazeteleri açınca sadece kendi adının geçtiği haberleri okuyor. Yalova’da yapımı devam eden yatırımları bir çırpıda sayabilecek mi acaba! Bunca yatırımı kendisinden mi bilmektedir? Artık bu söylemler ne halkımız nezdinde ne de siyasette yer bulamamaktadır.

Yalova’ya yapılan hizmetlerin hiç birinde kendi adı geçmiyor, bu gidişle de geçmesi muhtemel gözükmüyor. Biraz özeleştiri yaparsa ve sokağa çıkıp vatandaşla konuşursa daha iyi anlayacaktır. Dört duvar arasından siyasiler hakkında gazetelere gönderme yapmaktan, salon programlarında AK Parti üzerinden gündeme gelme sevdasından vazgeçmesi Yalova’ya yapacağı en güzel hizmeti olacaktır.

Yalova AK Parti İl Başkanımız Mustafa Pehlivan, Yalova AK Parti Milletvekilimiz Temel Coşkun, Belediye Başkanımız Yakup Bilgin Koçal, İL, Merkez İlçe, Belde ve köy teşkilatlarıyla gece gündüz demeden, yoğunluk bilmeden çalışmaya, Yalova’nın ve Yalova halkının lehinde olan, her yerde ve her konuda katkı sağlamaya devam etmekteyiz. Yalova adeta şantiye yeri gibi, Elhamdülillah her ilçesinde her beldesinde hükümet ve yerel yatırımlar devam ediyor.

Yalova halkının desteği ile tüm Bakanlıklarımızın çalışmalarını gerek Yalova’da gerekse Ankara’da yakından takip eden Milletvekilimizle ve AK Parti Yalova il teşkilatlarımızla çalışmalarımıza, milletimizin emanetini hakkıyla taşımaya devam edeceğiz. Demokraside muhalefet, iktidar kadar gereklidir. Milletimizin kararına, sandıktan çıkan sonucu her zaman saygı ile karşılayan bilinçte ve çizgide siyaset yapmaya, hizmet üretmeye, Yalova’mıza her gün yeni bir hizmeti kazandırmaya devam edeceğiz.

Tabii ki bu hizmetleri gören halkımız bize sandıkta karşılığını verecektir. Bizde kendimize 2023 ve 2071 hedeflerini koyduk. Bunlara hedeflere adım adım yaklaşıyoruz. Muhalefetteki tüm Belediye Başkanları değerli ve saygıdeğer şahsiyetlerdir. Hepsine saygı duyuyoruz. Ama bizler Ak Parti Yalova Teşkilatı olarak önümüzdeki Yerel Seçimlerde Belediyelerin tümünü almak ve Yalova’ ya hizmet etmek istiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’dedi.