Altınova Belediyespor Güreş Altyapı Takımı, 29 Mart 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası’na yoğun bir programla hazırlanıyor.

80 yeni lisanslı güreşçi

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut yönetimindeki Altınova Belediyespor Güreş Altyapı Takımı hafta içi her gün antrenmanlarını yaparak Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. Öğrenciler Kaytazdere TEDAŞ, Altınova Hürriyet Ortaokulu ve Subaşı Hacı Saruhan Ortaokullarından 80 öğrencilerinden oluşuyor yeni altyapı takımının lisanslarının Altınova Belediyespor adına çıkarıldığını dile getiren Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut, “Ata sporumuza güçlü bir altyapı hazırlıyoruz” dedi.

“Emin adımlarla ilerliyoruz”

Çok iyi bir altyapıya sahip olduklarını ifade eden Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut, “Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek emin adımlarla ilerliyoruz. Amacımız ata sporunda şampiyonlar yetiştirmek. Gençlerimizi spora yönlendirmek en önemli hedefimiz. Her türkü imkânlar Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral tarafından karşılanıyor. Bizlere her türlü desteği veren Belediye Başkanımıza, meclis üyelerimize ve kulüp yönetimimize teşekkür ederiz” diye konuştular.

“Gurur duyuyoruz”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Türkiye derecesi alan ve Milli Takıma seçilen sporculara Altınova Belediye Meclisinin kararıyla burs verileceğini söyleyerek, “Gençler bizim için çok önemli. Sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz. Çok başarılı ve umut vadeden sporcularımız var. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Gençlerimize elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.