18 yaşındaki Şampiyon sporcuya, Yalova Özel Atakent Sağlık Grubu’ndan destek geldi. Özel Atakent Sağlık Grubu ile Milli sporcu Ece Haraç arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmza töreninde, Özel Atakent Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Op. Dr. İlyas Şahin ve Milli Sporcu Ece Haraç yer aldı.

Türkiye'nin en başarılı Masa Tenisi sporcularından biri olan Ece Haraç, yıldız, genç ve A Milli takımlarda büyük başarılar ve madalyalar kazandı. Genç yaşına rağmen Ece Haraç, Türkiye Büyükler Şampiyonasında final oynadı. Gençler Türkiye ve Balkan Şampiyonu olan Ece, Avrupa Şampiyonasında da final oynama başarısı göstermişti. Kariyerinde Avrupa ikinciliği, üçüncülükleri olan başarılı sporcunun, Türkiye Masa Tenisi Süper Liginde de Yalova Belediye Gençlik Spor ile üçüncülüğü ve Bursa Büyükşehir Belediye Spor ile birinciliği bulunuyor. Bu sezon Türkiye Süper Liginin güçlü takımlarından Tigem Spor’a transfer olan sporcunun hedefi yine takımıyla şampiyonluk yaşamak.

Şahin; “Spora ve sporcuya verdiğimiz kıymeti herkes biliyor”

İmza töreninde konuşan Yalova Özel Atakent Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Op. Dr. Şahin, “Ece Haraç ülkemizin çok değerli ve başarılı bir sporcularından biri. Kendisiyle iftihar ediyoruz ve gururlanıyoruz. Ülkemize kazandırdığı dereceler ve madalyalar için kendisine Yalova Özel Atakent Sağlık Grubu adına teşekkür ediyorum. Ece'nin sağlığı bizim için önemli, daima sağlık sponsoru olarak yanında olacağız. Genç yaşına rağmen böylesine güçlü, azimli ve başarılı bir sporcunun sağlık sponsoru olduğumuz için mutluyuz.

Atakent ailesi olarak Milli Takımımızın başarılı sporcusu Ece Haraç'ın sağlık alanında bizimle çalışmayı arzu etmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu sponsorluk sayesinde inşallah her zaman Ece'nin yanında olarak daha da başarılı olmasına katkı sağlayacağız."

Haraç; “Özel Atakent Sağlık Grubu ailesine teşekkür ederim”

Yapılan anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Masa Tenisi Milli Takım Sporcusu Ece Haraç, Atakent Hastanesi’nin verdiği desteğe teşekkür ederek kendisine büyük moral olduğunu söyledi. "Sektörünün önde gelen, güçlü ve güvenilir hastanesi Yalova Özel Atakent Sağlık Grubunun güvencesinde olmaktan mutluyum. İnşallah daha büyük başarılar elde ederek, sağlık sponsorum, Yalova Özel Atakent Sağlık Grubu’na katkılar sağlayacağım. Bu ve benzer destekler biz sporculara büyük moral oluyor ve güç veriyor. Değerli büyüğüm, Yalova Özel Atakent Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Op. Dr. İlyas Şahin'e özellikle yakın ilgisi ve destekleri için teşekkür ederim." Şeklinde konuştu.