Termal Kaplıca Tesisleri’nde, Üvezpınar, Gökçedere, Akköy, Yenimahalle ve Kadıköy’den taplamda 200’e yakın kişi çalıştığına dikkat çeken Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, “Şu an çalışan personelin yarısından fazlasının babasının, dedesinin Termel Kaplıca Tesisleri’nde emeği ve hizmeti var” şeklinde konuştu.

  Atik, yöre halkının geçim kaynağı olan Termal Kaplıca Tesisleri’nin özelleştirilmesiyle, yüzlerce kişinin bir anda işsiz kalacağına değinerek, bir Termal Üvezpınarlı olarak,

 Türkiye Cumhuriyeti Yalova Termal Kaplıca Tesisleri İşletme İdaresi’nin özeleştirilmesini istemem. Böyle bir girişim olduğunda buna ilk ben karşı gelirim” şeklinde konuştu.

  Türkiye Cumhuriyeti Yalova Termal Kaplıca Tesisleri İşletme İdaresi personelinin, hizmette kusurları olduğu şeklindeki eleştirilere katılmadığını da belirten Atik, “Termal Kaplıca Tesislerin’de çalışan personelin tamamı işinin ehli kişilerdir. Hepsi’nin turizmde deneyimleri olan arkadaşlarımızdır.

  Bu tür karalamalar, tüm çalışanları kapsamamalalıdır. Aralarında birkaç personelin yaptığı yanlışlık ve eksiklik tüm çalışanlara mal edilmemelidir” şeklinde konuştu. Haber:  Ayhan Polat