Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Balıkesir ve Sivrihisar’da gönül köprüsü kurarak Belediye Başkanlarını Çınarcık’ta ağırladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer makamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile heyetini ağırladı. Ziyarette AK Parti Yalova Milletvekili ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Çınarcık Belediye Başkanı Murat Savaş ve meclis üyeleri hazır bulundu.

Başkan Numan Soyer’in makamında Balıkesir, Sivrihisar ve Çınarcık ile ülke gündemi hakkında bir süre sohbet edildi. Başkanlar kentlerinde yapmış oldukları projeleri anlatarak fikir alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Numan Soyer misafirlere dolgu alanı göstererek, yapılacak çalışmaları anlattı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’ye Çınarcık’ı gezdirerek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında uzunca bir süre sohbet etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İstanbul’un karşı semtinde doğası ve havasıyla güzel Çınarcık’ta bulunmaktan memnun olduğunu ifade ederek, misafirperverliğinden dolayı Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Çınarcık’ın gerçekten güzel bir ilçe olduğunu ve Marmara’nın İncisi Çınarcık ismini hak ettiğini söyleyerek, ev sahipliğinden dolayı Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e teşekkür etti.