Binicioğlu, “Toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan Ramazan Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramının, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Yalovalı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.

Barbaros Binicioğlu Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

 Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Barbaros Binicioğlu, geçtiğimiz gün Yalova’nın 7 Mahalle Muhtarıyla bir araya gelerek iftar yaptı.

          Süleyman Bey, Bağlarbaşı, Fevzi Çakmak, Rüstempaşa, Kazım Karabekir, Bahçelievler ve Dere Mahallesi Muhtarlarının katıldığı iftar yemeği ise Çömlek Restaruant’da yapıldı. İftar yemeğinin ardından Muhtarlarla sohbet eden Yalova Belediye Başkan Adayı Barbaros Binicioğlu, Muhtarlarla Yalova’nın gündeme dair sorunlarını konuştu.

 7 Mahalle Muhtarıyla hoş sohbetler yapan Binicioğlu, kendi döneminden bir takım örnekler vererek, o gününü şartlarında birlikte çok iyi çalışmalara imza attıklarını ve muhtarlarla koordineli bir çalışma yaparak “ Benim Mahallem Projesiyle” vatandaşlara daha iyi bir şekilde ulaştıklarını söyledi.