Çekirge Devlet Hastanesi Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Günnur Mert, heyeti başhekimlik adına makamında ağırladı ve "Biz sağlık çalışanları olarak, Milli değerlerimiz gereği buna her zaman hazırız ve Basak Köyü Derneği ve muhtarlığına teşekkür ediyoruz.” dedi

Teslim etkinliğine katılan DAĞDER 15 ve 16. Dönem Genel Başkanı ve halen Yörük -Türkmen- Manav ve Muhacir Dayanışma Platformu Başkanı Mustafa Mustafa Bay, yaptığı konuşmada "Acılı veya buhranlı dönemlerde, ne olursa olsun, milletimizin öz değerleri, yeniden doğrulmamız için ve "biz bize yetmemiz" için en büyük sermayemizdir" dedi.

Keles Basak Köyü Dernek Başkan Vekili ve platform yöneticilerinden Adem Adem Ağlan Adem ise, "Köylümüz, hiçbir beklentisi olmadan, bu teşekkürü fazlasıyla hak eden sağlık çalışanlarına ve burada yatan hastalarımıza hediyemizi takdim ediyoruz. Lütfen kabul buyurun ve haklarınızı helal ediniz" dedi. Programa katılan Keles Köy Dernekleri Koordinatörü Mustafa Sansa ve Gönüllü Gençler Derneği Genel Başkanı Adem Çete kısa birer konuşma yaptılar.