“Vefa Salman suçsuzdur''

İlk duruşmada hiçbir sanığın Vefa Salman hakkında suçlamada bulunmadığını söyleyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır; ''Vefa Salman'a yapılan bu haksızlığın bir an önce giderilmesi gerekir'' şeklinde konuştu.

''Salman sayesinde usulsüzlük ortaya çıktı''

Yalova Belediyesi’nde, yaşanan usulsüzlüğü Vefa Salman'ın ortaya çıkardığını söyleyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır; ''Reşat Ergin hakkında suç duyurusunda bulunan kişi Vefa Salman'dır.” Dedi.

''Salman'ın ihmali olabilir”

Yalova Belediyesi’nde 2016-2020 dönemleri arasında 22 milyon TL’nin usulsüz bir şekilde hortumlandığı dönemde, bu koltukta oturan kişi Vefa Salman'dı. Yaşanan bu usulsüzlükte, Salman'ın hiç mi suçu yok? Şeklindeki gazetemiz imtiyaz sahibi Ayhan Polat'ın sorusuna, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır; “Bir ihmali olabilir ama Vefa Salman'ı Yalova Belediye Başkanlığı görevinden alınmasını gerektirmez” şeklinde cevapladı.

Başarır; “Başkanlık koltuğunda kim oturuyorsa o koltuk ona haram olsun''

Başarır; “Yalova Belediye Başkan Vekilinin o koltukta oturduğu her gün haramdır. Vefa Salman’ın biran önce görevine geri getirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin devamını Ayhan Polat Yorum-Haber olarak www.manset.com.tr haber portalından takip edebilirsiniz.