Başhekim Dr. Cemal Yalçın “Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız.

Ramazan Bayramı süresince ve sonrasında tedbirlere uymak, sokağa maskesiz çıkılmaması ve 1,5 metre sosyal mesafe kuralına uyulması büyük önem arz etmektedir. Kendimizin, sevdiklerimizin ve çevremizin sağlığını ancak böyle koruyabiliriz. Sosyal mesafe ve maske kuralına uymamız ileriki bayramlara daha rahat ulaşmamızı sağlayacaktır.

Hükümetimiz ve bakanlığımız vatandaşlarımızın sağlığının korunması için bütün tedbirleri hem sosyal hayatta hem de tüm sağlık kuruluşlarında almaktadır. Bizlere düşen alınan tedbirlere en üst seviyede uymaktır.

On bir ayın sultanı, rahmet, bereket, kardeşlik ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayını bitirip Mübarek Ramazan Bayramı’na bu sene de ulaşmanın mutluluğu ile başta fedakar sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutlar, herkese sağlıklı günler dilerim, hayat eve sığar" dedi.