Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız Eyüp Kadir İnan kardeşimize emanet. Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel işler başaracağına eminim. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

Bağatar, “Verdiği hizmetlerden dolayı tebrik ediyoruz”

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, “AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla tamamlayan milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş’ü verdiği hizmetlerden dolayı tebrik ediyoruz. İyi eğitimli, güler yüzlü ve beyefendi olmasıyla sayın vekilimiz kısa zamanda Yalova halkının gönlüne girmeyi başarmıştır. Edindiği tecrübelerle bundan sonra çok daha iyi hizmetlere imza atacağından hiç şüphemiz yok.

Her iki milletvekilimiz de Yalova’da büyük eserlere imza atmışlardır. Milletvekillerimiz Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş'e hizmetleri için hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Yalova Halkımızın daha güzel bir şehirde yaşamaları için devam eden ve planlanan projelerimizi Milletvekillerimiz ile birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz” açıklaması yaptı.

Tutuk, “Canla başla çalışmaya devam edeceğiz”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Partimizin Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini büyük başarıyla tamamlayan, Yalova’mızın gururu, şehrimize yapılan birçok projede imzası ve emeği olan, bilgi ve birikimleriyle gençlerimizin mihmandarı Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş’e Genel Merkez Gençlik Kollarındaki görevindeyken verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Milletvekilimizle birlikte Yalova’mız için daha çok yapacak işimiz var, ilk günkü aşkla, canla başla çalışmaya devam edeceğiz” açıklaması yaptı.