Kaytazdere Belediye başkanı Ali Kangal; “Biz Kaytazdereliler; yeni yıllara ve geleceğe daima umutla bakıyoruz... Yeni yılda da değişmeyen hedeflerimiz var; koruduğumuz doğal yapımız ve mavi bayraklı plajlarımızla; her zaman doğanın tarafında olmaya ve yeşili korumaya devam edeceğiz.

  Sokak hayvanları bizim için hassas bir konu olmaya devam edecek. Sessiz dostlarımızın bakım, rehabilitasyon ve barınak imkanları her geçen gün iyileşecek...

  Yol yapım çalışmalarımız da hız kesmeden devam edecek. 2019 yılı ile beraber yepyeni, yol sorunu kalmayan bir Kaytazdere için çalışmaya devam edeceğiz.

  Hep birlikte; çocuklarımız, gençlerimiz, çiftçimiz, esnafımızla beraber, el ele çalışacağız; sağlıklı ve planlı bir büyüme ile Kaytazdere’mizin doğal yapısını da bozmadan kalkınmaya devam edeceğiz.

  Yaşamaktan çok mutlu olduğumuz bir Kaytazdere hedefine hep birlikte ulaşacağız.

  Bize 2019 yılının en güzel hediyesi; Kültür Merkezimiz olacak... Çok yakında açılışı yapılacak olan Kültür Merkezimiz; beldemizin düğün, nişan, toplantı, tiyatro, sinema gibi tüm sosyal birliktelik gerektiren işlerine çözüm olacak.

  Kaytazdere'de yaşamak bir şans ve ayrıcalıktır...

  Başta tüm Kaytazdere olmak üzere, Yalova ve tüm ülkemize iyi yıllar dilerim” dedi.