Yaklaşık 250 kişilik samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan'ın yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyeleri de katıldı.
    Gecenin açılış konuşmasını yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, "Sizlerle önümüzdeki bir yıl sık sık bir araya geleceğiz ancak kaynaşma adına sizlere bu organizasyonda ev sahipliği yapmak istedim. Teşkilat toplantılarında projelerimizi  ve yapılanları paylaşacağız. AK Parti iktidarının gücünü Yalova’mıza en güzel şekilde yansıtacağız. Organizasyona katıldığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi.
   Gecede konuşma yapan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, 2001 yılında kurulan AK Parti'nin günümüze gelen süreçte yaşadıklarını ve kısa sürede neden bu kadar güçlendiğini açıkladılar. AK Parti'nin halkın tüm kesimlerine hitap ettiğini anlatan Vekil Coşkun ve İl Başkanı Pehlivan, Yalova'da hizmetlerin de artacağını ifade ettiler.
   Gecenin kapanış konuşmasını ise Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Yalova Belediyesi çalışmalarını partililere anlatarak yaptı. Başkan Koçal, AK Parti üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.