Projenin kamu bir devrim olduğunu nitelendiren Başkan Koçal “Yeni bir buluş yapmadık. Ancak mevcut teknoloji ile çalışanlarımızı entegre ederek zamandan ve mekandan bağımsız çalışmalarını sağlayıp kamu mantığını dört duvar arasında çalışmaktan çıkarttık” dedi.

 Sistemin devreye girmesiyle çalışanlar üzerinde pozitif enerjisini gözlemlediklerini belirten Başkan Koçal şöyle devam etti; “ZAMBAK Sistemi sayesinde hem personelimiz hem de halkımız belediyede yürütülen tüm hizmetlerin ne kadar sürede yapılacağını biliyor. Sayısallaştırılarak zamanları belirlenen belediye hizmetleri için belediyemize müracaat eden vatandaşlarımızın talepleri ilgili birimlere sistem üzerinden yönlendirilerek çalışma başlatılıyor. İşlem süresinde tamamlanarak vatandaşa geri dönülerek bilgi veriliyor ve aynı zamanda memnuniyeti ya da memnuniyetsizliği ölçülüyor. Süre belli olduğu için personelimizin de performansı artmış bulunuyor” dedi.

   Başkan Koçal’ın kısa sunumu sonrasında, konuklara Zamandan ve Mekandan Bağımsız Kamu Yönetim Sistemi hakkında detaylı bilgi verildi.