Genel kurul öncesi site esnafıyla bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında esnafa bilgi veren ve esnafların isteklerini dinleyen Başkan Koçal,“Sitedeki en çok talep gelen konular köprü ve yoldu.Bununla ilgili olarak ihaleyi gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 trilyon maliyetinde köprü ve yol yatırımı için start vermiş olduk. İhaleyi alan firma gerekli teminleri yaparak kısa zaman zarfında çalışmaya başlayacak. Yıllardır geçici çözümler üretilen bu sıkıntıyı kısmetse tamamen neticelendireceğiz” dedi.

      İskân alamamış işyerlerinin durumlarıyla ilgilide bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal,  “Buradaki bir diğer sıkıntı da iskân alamamış esnaf arkadaşlarımızın olmasıydı. Bu konuda da ilgili birimimize talimatı verdim sizlerin biran evvel işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için sizlere ek süre tanıyacaklar. Ümit ediyorum ki sizlerin sıkıntısını ortadan kaldırmış olacağız. Esnafımızın her zaman destekçisi olmaya özen gösteriyor, gerekli noktalarda inisiyatif kullanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz.”Dedi.

       Yapılan seçim sonrası güven tazeleyerek 3 yıl daha Başkanlık görevine seçilen Sanayi Sitesi Başkanı Ünsal Kıran da Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür etti.

    Kıran, “Esnafımızın beklentilerine tek tek cevap veren, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımıza tüm esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.