Türkiye’nin en prestijli dergilerinden News Time-News Türk Dergileri ve Medya Grubu yaptığı hizmetler, projeler ve COVID-19 ile bölgesinde etkin mücadele etmesinden dolayı Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı, ‘Yılın Hizmet Adamı’ seçti. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ödülünü Ankara'da News Time-News Türk Medya Grup Haber Merkezi’nde yapılan törenle aldı.

Okuyucular belirledi

News Time Dergisi okuyucularının ortak değerlendirmeleri ve yapılan anket sonucu, 2020 yılında ‘Enleri’ belirlendi. Başarılı hizmetlere imza atan, kamuoyunun takdirini kazanmış, siyasetçi, bürokrat, iş adamı, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, sinema ve sanat dünyasının başarılı isimlerinin onurlandırıldığı ve ödüllendirildiği, 2020 yılının “Altın Adamları” ödül töreni gerçekleştirildi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı “Yılın Hizmet Adamı” ödülüne layık görüldü.

Pandemimden dolayı sade tören

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve her yıl yılın EN'lerini okuyucuları ve anketlerle belirleyen ve muhteşem bir ödül gecesinde ödülleri sahiplerine ulaştırıyordu. News Time ve News Türk Medya Grup tarafından bu yıl COVID-19 nedeni ile ödüller sahiplerine Medya Grup Haber Merkezinde sahiplerine teslim edildi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da “Yılın Hizmet Adamı” ödülünü Ankara'da News Time-News Türk Medya merkezinde Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Amina Mirzayeva ve Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Kerim Akbaş'ın elinden aldı.

Oral’ı tebrik etti

Ödül takdiminde kısa bir konuşma yapan Genel Yayın Yönetmeni Kerim Akbaş, “Ülkesine ve yöresine hizmet eden insanları cesaretlendirmek, yüreklendirmek ve daha çok hizmet yapmalarını teşvik etmek, azimlerine azim katmak için her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Yılın Hizmet Adamı’ ödül töreninde ödüle layık görülmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Hizmetlerinizin ve projelerinizin artarak devam edeceğine yürekten inanıyor ve yaptığınız hizmet ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür ediyor ve bu ödülü almanızdan dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın” dedi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da News Time Dergisi ve News Türk Medya Grubu yöneticileri ile okurlarına teşekkür etti. Başkan Oral, News Time-News Türk Medya merkezinde Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Amina Mirzayeva ve Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Kerim Akbaş'a ipekböceğinden yapılan birer tablo ile kivi meyvesi hediye etti.