Makamında konuklarını ağırlayan ve kapıda karşılayan Başkan Salman’ı ilk olarak Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Kamil Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Berber ve yönetimi ile son olarak Yalova Merkez Komutanlığına yeni atanan Deniz Piyade Albay Selçuk Tunca ziyaret etti.

  Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Kamil Akın ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Berber’e teşekkür eden Başkan Salman; “Hepimizin ortak paydası olan kentimiz için çalışmaya bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Bu süreç içinde her zaman olduğu gibi bu dönemde de sizlerin önerileri ve görüşlerine her zaman önem vereceğiz” dedi.

Merkez Komutanından ziyaret

  Yalova Merkez Komutanlığına, İstanbul Merkez Komutanlığından geçtiğimiz günlerde atanan Deniz Piyade Albay Selçuk Tunca tanışma ve hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Başkan Salman’ı ziyaret etti. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür eden Başkan Salman; “Öncelikle yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Yalova, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim Kentim' dediği bir kent ve burada başarılı olacağınıza inanıyorum. Nazik ziyaretiniz için ise teşekkür ederim” dedi.