U-15 Ligi play-off final karşılaşmasında Doğanspor ve Acarspor karşı karşıya geldi. 3 golün atıldığı mücadeleyi Doğanspor 2-1 kazanarak şampiyon oldu. 2018-2019 U15 Ligi Şampiyonu Doğanspor Kulübü’nün Başkanı Süreyya Yılmaz, Teknik Direktör Vahap Diken ve takım oyuncuları, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın konuğu oldu.

  Ziyarette konuşan Başkan Salman, “Doğanspor Yalova’mızın köklü kulüplerimizden bir tanesi. Hem başkan ve yöneticiler hem teknik kadro ve hocalarınız bu anlamda bu işe gönül vermiş yıllardan beri maddi ve manevi emek veren insanlar. Bu anlamda Doğanspor’da olduğunuz için çok şanslısınız. Sporu eğitim ile beraber yürütmeye özen gösterin. İnsanın sevdiği işi yapıp bundan ekmek yemesi kadar güzel başka hiçbir şey yok. İleride hangi işi yaparsanız yapın bunu aşk ile yapın. Ben buradan şampiyon olan sizleri, kulübün yöneticilerini ve hocalarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Salman, kulüp başkanı, yöneticileri, hocaları ve sporcular ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.