Yalova Belediye Başkanı seçilen Vefa Salman’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Hafta boyunca; Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüseyin Aydın ve yönetimi, Karadenizliler Derneği Başkanı Metin Bahadır ve yönetimi, Yalova Güç Birliği Başkanı İlhami Başkan ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez ve yönetimi, Malatyalılar Derneği Başkanı Ali Seydi Çelik ve yönetimi, Yalova BALGÖÇ Derneği Başkanı Lütfü Özgür ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi eski il başkanları Alaattin Fitoz ve Cemil Fitoz, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Hüseyin Çetin, Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Baboğlu, ile bir araya gelerek tebriklerini kabul etti.

   Kendisini ziyaret eden konuklarıyla başkanlık makamında ve encümen salonunda bir araya gelen Başkan Salman, yapılan tebrik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek ziyaretçilerine teşekkür etti.

  Salman, ‘Dilara için bağışta bulunmanızı rica ediyorum’

  Tebrik ziyareti için çiçek yerine kök hücre tedavisi devam eden Dilara’ya bağışta bulunulmasını isteyen Başkan Salman, ‘Tebrik ziyareti gerçekleştiren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Zor bir seçim süreci yaşadık. Hepiniz yanımda oldunuz, güç verdiniz. Teşekkür ediyor ve devam eden tebrikler sebebiyle ricamı tekrarlamak istiyorum. Kök hücre tedavisi gören Dilara kardeşimiz için Yalova Valiliği tarafından izin verilen bir yardım kampanyası var. Tebrik için çiçek gönderecek olan tüm dostlarımın çiçek yerine IBAN TR79 0001 0004 0446 6358 8950 10 numaralı hesaba destekte bulunmalarını önemle rica ediyorum’ dedi.