Kardeş şehir ilişkileri kapsamında kente gelen Bulgaristan Ruen kenti temsilcilerini ağırlayan Başkan Salman misafirlerine Yalova hakkında bilgiler verdi. Yalova’da ve Taşköprü’de iyi misafir edildiklerini belirten Ruen Meclis Başkanı Eşref, Yalova ile Ruen şehirleri arasında birçok ortak nokta olduğunu belirtti.

Meclis Başkanı Eşref sözlerine şöyle devam etti;“Ruen ile Yalova arasında birçok ortak nokta bulunmakta. Bizler burada her ne kadar misafir olarak davet edilsek bile kendimizi, kendi evimizde gibi hissettik. Bizlere Yalova’da ilgi alaka gösteren kardeşlerimize ve sizlere çok teşekkür ederiz. 28-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan “Geleneksel Kültür Etkinliklerin” de sizleri de Ruen’de ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.

Yalova halkının ve insanın cana yakın olduğunu belirten Başkan Salman; “Sizleri ilimizde ağırlamaktan dolayı oldukça mutlu olduk. Burada kendinizi evinizde gibi hissetmeniz bizi daha da memnun etti. Önümüzde ki aylar içinde Bulgaristan’a bazı programlar için geleceğiz. Umarım bir aksaklık olmazsa yapacağınız etkinliklerinizde yer almak isterim” diyerek sözlerini noktaladı.