Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u makamında ağırladı. Ziyarette Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Çınarcık Belediyesi Turizm A.Ş Şirketi Genel Müdürü Turan Çam, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkanlar Yalova, Çınarcık ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ettik. Bizi ağırladıkları için kendisine çok teşekkür ederim. Yalova ve Çınarcık ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk.” Dedi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk'un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren, Belediye Başkanı Numan Soyer, “Başkan Vekilimiz Tutuk ile Çınarcık’ımız için verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederim.” diye konuştu.