Açılış öncesi okunan duanın ardından Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Büyük Birlik Partisi Yalova İl Başkanı Cengiz Çetin açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Siyasilerden yoğun ilgi

Açılışa katılanlar arasında, Büyük Birlik Partisi Yan Kuruluşlar Sorumlusu Osman Tüfekçi, Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Namık Öz, MHP İl Başkan Yardımcısı Mete Örnek, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun ve Merkez ilçe yöneticileri, İyi Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Başkan yardımcısı İhsan Dağdeviren, İl Başkan Yardımcısı Talip Bayburtlu, İl Başkan Danışmanı Ömer Demir ve Merkez İlçe Başkanı Osman Kandemir, DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve Yönetimi, Gelecek Partisi İl Başkanı Kürşat Çandır, Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Turan Sancağı Teşkilatı Yalova İl Başkan Yardımcısı Mücahit Yılmaz yer aldı.

“Kapımız herkese açık”

Esnaf ve vatandaşların ilgi gösterdiği açılışta Büyük Birlik Partisi Yalova İl Başkanı Cengiz Çetin, Yalova’ya ilişkin hedefleri hakkında, “Bu benim ikinci başkanlığım. Bundan 15 yıl önce rahmetli, şehit reisimiz Muhsin Yazıcıoğlu hayattayken de il başkanıydım. Yeniden beni uygun gördüler. Görevimin başındayım. Allah’ın izniyle siyasetin çıkar ilişkisi olmadan Allah rızası için yapılabileceğini göstermek için buradayız. Türk İslam ülküsüne uygun olarak 2500 ülkücü şehide, Muhsin reise yakışır bir şekilde bu davaya hizmet edeceğiz. Kapımız herkese açık. Kim gelirse gelsin başımızın üstünde yeri var. İlla parti üyesi olmaya gerek yok başka partiden de çay kahve içmeye bekliyoruz. Ayrı gayrı olmadan herkesi bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.