Yalova Valisi Muammer Erol Başkanlığı’nda tüm OSB temsilcilerinin bir araya geldiği ve OSB’ler arasındaki işbirliğinin artması yönünde gerçekleştirilen toplantıya Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan katıldı.

  YTSO Başkanı Tahsin Becan; “İlimizde kurulma çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgelerinin Yalova ekonomisine getireceği katkılar çok fazla, Sayın Cumhurbaşkanımızın da üzerinde durduğu ve özellikle vurguladığı ‘Yerli ve Milli’ üretim konusunda da Ülkemize büyük katkılar sağlayacaktır.    

   OSB’lerde üretimde başlayacak olan firmalarla birlikte Yalova’da ciddi bir istihdam sağlanacağı da görülmektedir. Organize Sanayi Bölgelerinin tamamlanarak faaliyete geçmesindeki en büyük engel kamulaştırma bedellerinin yüksekliği ve fiyatların her geçen gün artması olarak görülmektedir. Sayın Valimize bu toplantıyı organize ederek tüm temsilcileri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bu sayede bundan sonraki süreçlerde tüm OSB’ler birbirleri ile iletişim halinde olacak ve ortak hareket edilerek bütünlük sağlanacaktır” dedi.