Becan, “12 Nisan 2018 Perşembe günü  tarafsız, şeffaf ve birlik beraberlik ruhu içinde ve Odamıza yakışan bir seçim gerçekleştireceğiz. Bunun için gerekli tüm düzenlemeler sağlandı. Seçimlerin YTSO’nun 50 yıllık kurumsal kimliğine yakışır şekilde tamamlanacağına inanıyorum.

12 Nisan Perşembe günü Yalova Anadolu Lisesi Selçuk Ergin Kapalı Spor Salonunda 09.00- 17.00 saatleri arasında yapılacak. YTSO Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği seçimlerinde 13 meslek komitesinde kanunlarımız çerçevesinde belirlenmiş olan seçme ve seçilme hakkına haiz 2583 üyemiz oy kullanacak.

Seçimlerin tamamlanmasından sonra 5 komitede 2 meclis üyesi, 8 komitede 3 meclis üyesi ve toplamda 34 kişilik YTSO meclisimiz belirlenmiş olacak.Bilinmelidir ki, Odamızda görev yapan tüm seçilmişler gönüllülük esasına göre çalışmakta ve Yalova’ya katkı sağlamaya gayret etmektedir.

İnanıyorum ki kurum yapımıza uygun ve bizleri izleyen her kesime örnek olacak bir seçim yaşayacağız, seçimlerimizin üyelerimize, halkımıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, tüm adaylara başarılar diliyorum.’’